Translate

Thursday, 27 December 2012

Selamat menghadapi hari persekolahan



Assalamualaikom,

harini just nak update pasal sekolah je ,KOT,
hurm,lagi dua hari lagi je,sabtu dan ahad,dua hari tu bukannya lama sangat,macam 1jam je,mulai harini,untuk kwan-kawan yang still study tu,knelah biasakan diri dengan pen,caramah-mah,bebelan,dan kne denda,sebab semua yang alfan taip tu mesti akan terjadi,terutama dekat alfan,sebb alfan dekat kelas suka main,kacau orang n buat bising,pernah masa tu,alfan tak datang skolah sebab ada hal,budak-budak ni semua cakap,kelas tu aman dan sunyi,alfan just gelak sambil tersengih je :) ahaha,cikgu alfan,cikgu haida nmenye,dia cakap kemana kau pergi semlam? sunyi kelas takde kau,kau thu? alfan just diam dan buat muka mintak penyepak selaju 180darjah,ahaha,so,nak kene pasang azam baru,iaitu belajar rajin-rajin,kurangkan main,kurangkan tiru kerja rumah,dan kurangkan malas,ahaha. :) hope tahun 2013 a.k.a aku PMR, kne lah strugle,hurm..tak sangka aku kne amik PMR,dan ada orang cakap last batch ni adalah tahun soala-soalan yang susah,ah,jngan percaya ckp dyeorang tu,kalau kau beljar rajin-rajin,soalan sperma pon senang kau nak jwab nnti :P ahaha..so kunci kejayaannye hanya terletak pada driku,kita yang ubah n perbaiki diri kita bukan uncle tukang kebun atau acik kantin punya anak perempuan :* ahah..OK,so,sapa yang sama umur ngan alfan,kita usaha sama2 ye :) berdoa agar result kita lagi baik daripada tahun-tahun sebelomnye :)
Sampai disini sajalah untuk harini,m :) *Pen off

Assalamualaikom

No comments:

Post a Comment