Translate

Friday, 7 June 2013

                                                                              Assalamualaikom.


Yoo, wassup guys! ahaaha..lama dah tak update blog,amacam 

cuti? ada best? hahahha..sebut pasa cuti ni,afan ada lah lepak dengan kawan-kawan,korang pon mesti ada jugak kan? ok-ok..alfan upload pic dia,tapi tak semua lah,mana yang afan dapat tu jela yang afan upload.ok..jangan marah :*




     1.yang ni first pic,korang tekalah afan yang mana satu ok.

2.yang ni pulak second picture,macam pozing boleh didapati,
   btw dyeorang awesome. :*


 3.percaya tak,yang baju warne hitam tu kembar? yes,they are twin.

abaikan mulut budak tu.lol.

ok,dah dapat cam alfan? yang pakai sweater tu.tulah..ahahah..ouh..lupa..nama budak-budak yang ada kat atas tu, 1,Ayin 2.Yatt 3.fieqah 4.kecik 5.baby. 6.alfan. rasa-rasanye korang ada kawan dengan dyeorang kot dekat fb.hurm cuba check balik..btw selamat menikmati hari persekolahan ye? ahaha..
                                                                 

                                                                      Assalamualaikom.



Thursday, 27 December 2012

Selamat menghadapi hari persekolahan



Assalamualaikom,

harini just nak update pasal sekolah je ,KOT,
hurm,lagi dua hari lagi je,sabtu dan ahad,dua hari tu bukannya lama sangat,macam 1jam je,mulai harini,untuk kwan-kawan yang still study tu,knelah biasakan diri dengan pen,caramah-mah,bebelan,dan kne denda,sebab semua yang alfan taip tu mesti akan terjadi,terutama dekat alfan,sebb alfan dekat kelas suka main,kacau orang n buat bising,pernah masa tu,alfan tak datang skolah sebab ada hal,budak-budak ni semua cakap,kelas tu aman dan sunyi,alfan just gelak sambil tersengih je :) ahaha,cikgu alfan,cikgu haida nmenye,dia cakap kemana kau pergi semlam? sunyi kelas takde kau,kau thu? alfan just diam dan buat muka mintak penyepak selaju 180darjah,ahaha,so,nak kene pasang azam baru,iaitu belajar rajin-rajin,kurangkan main,kurangkan tiru kerja rumah,dan kurangkan malas,ahaha. :) hope tahun 2013 a.k.a aku PMR, kne lah strugle,hurm..tak sangka aku kne amik PMR,dan ada orang cakap last batch ni adalah tahun soala-soalan yang susah,ah,jngan percaya ckp dyeorang tu,kalau kau beljar rajin-rajin,soalan sperma pon senang kau nak jwab nnti :P ahaha..so kunci kejayaannye hanya terletak pada driku,kita yang ubah n perbaiki diri kita bukan uncle tukang kebun atau acik kantin punya anak perempuan :* ahah..OK,so,sapa yang sama umur ngan alfan,kita usaha sama2 ye :) berdoa agar result kita lagi baik daripada tahun-tahun sebelomnye :)
Sampai disini sajalah untuk harini,m :) *Pen off

Assalamualaikom